Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2 op basis van 367 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Peter Hilversum 22 okt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Een verloren kentekenplaat werd snel besteld en na twee uur konden beide platen al geplaatst worden. De monteur vroeg vriendelijk of ik ze vastgeschroefd wilde hebben. Keurige service. De auto werd ook nog achteruit naar straat gereden.
9
Remco Hilversum 21 okt 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Gewoon goed
10
Anja Hilversum 19 okt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Uitstekende garage, vriendelijk kundige en meedenkende mensen waarbij service en prijs in prima verhouding tot elkaar zijn. Absokute aanrader
10
Karin Hilversum 13 okt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Prima service. Prima orijs. Vriendelijk përsoneel
9
Edwin Hilversum 07 okt 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Nvt
10
Doron Hilversum 02 okt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Open en eerlijk verhaal. En een normale prijs.
10
S Hilversum 28 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Leuke mensen die echt met je meedenken, geen reparatie verkopen als het niet nodig is en snel klaar
9
Rob Amstelveen 25 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Teveel om op te noemen, maar zowel de baas als in vrouw als een van zijn medewerkers checjken alles na, of het gebeurt is, en leggen uit wie wat en hoe gedaan heeft, en wat nog niet kon house bv tegoed, te. Etc, en ongedwongen sfeer,duidelijke facturen, staat zelf stukje mail op betreffende de rep. Vraag,vragen
10
Kelly Hilversum 24 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Ik had een wachtafspraak gemaakt. Helaas moest er iets vervangen worden dat niet op voorraad was. Hierdoor moesten we iets langer wachten dan gepland. Dennis was super vriendelijk en vroeg zelfs nog of hij me anders even thuis moest brengen! Al met al was mijn auto met 3 uurtjes weer gereed. Dankjewel Dennis en team voor de fijne service! En tot de volgende keer ;)
10
Raymond Hilversum 05 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Snel en goed geholpen Als zelfstandige kan je bijna niet zonder auto. Er word altijd rekening gehouden met mijn werkzaamheden. Zodat ik snel weer aan het werk kan. Ze hebben vakkundige monteurs aan het werk. En helpen je waar het kan.
laden...