Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 op basis van 329 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Ruud Hilversum 14 apr 2021
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Snelle service bij onduidelijk mankement. Kosteloos!
10
Frank Hilversum 12 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Al meerdere malen naar volle tevredenheid geholpen. Vriendelijk personeel. Deze keer voor apk geweest. Snel geregeld via online afspraak en was op het beloofde tijdstip weer klaar.
10
KIM Hilversum 10 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Snel en netjes geholpen zoals altijd!!
10
Mathijs Hilversum 02 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Heb mijn auto nu een paar keer naar deze garage gebracht en het contact steeds als prettig ervaren. Ze luisteren goed, rekenen niet te hoge bedragen, doen niet moeilijk en doen goed waar je om vraagt. Informeel en deskundig. Terugkoppeling is ook in orde. Is prettig wanneer je een wat oudere auto hebt om ook te weten welke reparaties er mogelijk nog aan zitten te komen.
9
Marlinka Hilversum 30 mrt 2021
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Zeer goed en vriendelijk en goede service.
10
Ruud Schoonhoven Hilversum 15 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
zeergoed
10
Josje, en Rob Bussum 14 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
paar jaar geleden terechtgekomen uit noodzaak, waar zij het duidelijkst op reageerden, toen al zei ik mijn man, je moet daarheen blijven gaan maar hij wil graag alles het dichtst bij....dat is ons al een paar keer "duur" komen te staan, niet in geld bedoeld maar in slechte adviezen en voorál behandeling het wordt tijd dat autodokters eens gaan worden aangezien voor wat ze werkelijk zijn.... wat kan je autootje voor en met je doen als hij niet het juiste drankje op heeft bv.....en waar hij dan weer heen moet...... ik zou er maar heen gaan als ik u was, al is het maar voor je buitenkind
9
Chris Baarn 07 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goed service tegen goede prijs
10
Olga Hilversum 04 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Snelle reactie gevolgd door een prima inzet om alles in orde te krijgen
10
Ron Hilversum 28 feb 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Als vaste klant afspraak gemaakt voor een klein mankement. Dit was snel verholpen. Hiervoor werden geen kosten in rekening gebracht!
laden...