Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 op basis van 249 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
N. vd M Hilversum 16 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kom hier al jaren. Altijd uitstekende service.
10
E.kox Hilversum 09 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goede snelle en vriendelijke service
9
Ton Apeldoorn 07 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Goede service en kostenoverzicht gericht
10
Marlinka Hilversum 03 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Klantvriendelijk, goede service en kwaliteit
1
Patrick Utrecht 01 feb 2020
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs / kwaliteit 1
Mijn ervaring is als volgt: er werd mij beloofd dat de garage zijn best zou doen voor mij. Vervolgens is alle communicatie van mijn kant gekomen en werd er gelachen aan de telefoon terwijl ik mijn problemen aan hen opnoemde. De mensen kwamen laks en onserieus over. Een keer en nooit meer.
9
Olga v gelderen Hilversum 01 feb 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Snelle afspraak kunnen maken, leenfiets gehad en een vriendelijke manier met afhandeling van mijn auto, prijs viel mij reuze mee. In 1 woord super ?
10
Patricia Hilversum 01 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Altijd snel geholpen. Vriendelijke medewerkers. Zeer deskundig. Breng mijn auto hier al jaren voor APK, onderhoud en reparatie.
9
Els Utrecht 17 jan 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kom al een paar jaar bij deze garage . Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Goede service , deskundige monteurs en er wordt goed overlegd . Ik heb veel vertrouwen in hen en dat voelt heel fijn . Echt aan te bevelen ! Groetjes Els
10
Pieter Almere 16 jan 2020
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Mijn apk een jaar geleden bij Eurocar heeft me een flink bedrag gekost, er werd echter ook erg veel gemaakt. Het is fijn dat je auto dan dit jaar ook wel direct door de apk komt. Mij krijg je niet meer weg bij Eurocar.
10
Han Hilversum 30 dec 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Perfecte service
laden...